Pallontallaajat.net
Valikko

Info ja yhteistyö

Download Media Kit

Maailman ympäri 180 vuodessa on ensisijaisesti matkailun ympärille muodostunut viihdekanava. Pääsääntöisesti arjessa ja matkoilla tykkään samoista asioista, joihin kuuluu mm. saavutettava luksus, arjen vastuullisuus, elämykset (erityisesti ruokaelämykset), road tripit, risteilyt ja joutenolo.

Matkailu-urani alkoi kunnolla 15-vuotiaana, kun äidin kanssa lähdettiin Intiaan 3 viikon reppureissulle. Siinä oppi yhden jos toisenkin selviytymiskeinon, jotka ovat kantaneet myöhemmillä matkoilla eteenpäin, aina tähän päivään asti. Nyt käytyjä maita on kertynyt 36. Monessa maassa olen käynyt useamman kerran. Näistä viimeisimpänä erityismielenkiinnonkohteena Yhdysvallat, jossa olen tehnyt viisi road trippiä, ja kulkenut 13 osavaltiossa. Syksyllä suuntaan sinne kuudennen kerran kiertämään etelävaltioita.

Blogin nimi, Maailman ympäri 180 vuodessa, viittaa siihen, etten usko realistisesti kiertäväni koko maailmaa elämäni aikana, mutta siihen toki tähdätään.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssani? Lue alta lisää!

 

Päivätyössäni elätän itseni operatiivisena johtajana keskisuuressa yrityksessä, Linkedinissä lisää siitä. Tulevaisuuden unelmiani ovat mm. hallitusammattilaisuus, sekä vapaus nähdä maailmaa, ja jakaa hyödyllistä tietoa kanssaihmisille niistä asioista, jotka tunnen. Blogiani lukevat ovatkin kiinnostuneimpia juurikin täsmävinkeistä lähi- ja kaukomatkailuun liittyen.
Töiden ulkopuolella pyrin maksimoimaan vapaa-aikani, ja sen vapaa-ajan käytänkin mieluiten matkustamalla. En ota itseäni tai rooliani koskaan turhan vakavasti, mutta työt hoidetaan aina tosissaan. Yhteistyössä minulle on tärkeää, että arvot, tahtotila ja laatu kohtaavat asiakkaan kanssa.

Data

Blogissani on kuukausittain 500 uniikkia lukijaa.
Sivukatseluita kertyy kuukaudessa noin 1400, ja blogiani luetaan keskimäärin 1min 45sec. Välitön poistumisprosentti on 74.
Lukijoista 70% on naisia, 60% iältään 25-44. Sivuillani viihdytään keskimäärin 1,5 minuuttia.

Instagramissa seuraajia on 570: @maijuc
Instagramissa näyttökertoja kertyy kahdessa viikossa keskimäärin 26 000 kpl, ja se onkin ylivoimaisesti suosituin mediani.
50% iältään 25-34
29% iältään 35-44
73% on naisia.

IG Storyihin kertyy keskimäärin 220 näyttökertaa.

FB:ssä blogillani on 250 seuraajaa: @maailman ympäri 180 vuodessa
FB:ssä sivuni saa kuukaudessa 5200 näyttökertaa, siinä missä yksittäisen päivityksen näkee keskimäärin 1660 ihmistä.
31% iältään 25-34
26% iältään 35-44
71% on naisia

 

Blogiin tai somekanaviini liittyen olethan yhteydessä sähköpostitse, osoitteeseen maiju piste pesonen at gmail piste com.